Події

У Житомирській області на підлозі у хаті рятувальники виявили загиблого господаря

7 March 2019, 11:16

У Новоград-Волинському районі Житомирської області вогонь знищив сільську хату та забрав життя господаря.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області.

6 березня, о 19:44 год., до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в с. Кленова Новоград-Волинського району. Про це рятувальників сповістили сусіди, які побачили вогонь на даху будівлі.

«На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться всередині оселі – на кухні. Там горіли речі домашнього вжитку. Під час проведення розвідки житла на підлозі у коридорі вогнеборці виявили тіло 79-річного власника без ознак життя», – інформують у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

Пожежу вдалося локалізувати о 20:30 та о 21:45 – ліквідувати. Вогнем знищено приміщення кухні і дах оселі на площі 50 кв. м. До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатація пічного опалення. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 3 березня 2019 року в місті Коростень Житомирської області під час пожежі у своєму будинку загинув 86-річний дідусь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі