Події

У Житомирі почали падати білборди: у сквері на Лятошинського рекламну конструкцію «вивернуло з коренем»

11 March 2019, 13:41

Через сильний вітер по обіді 11 березня в Житомирі почали ламатися і падати білборди.

Зокрема, у сквері на перехресті Лятошинського-Небесної сотні рекламну конструкцію «вивернуло» з бетонною підніжкою, а дерев’яний паркан лежить на тротуарі.

Читачі Житомир.info повідомляють про два зламані білборди з рекламою кандидатів у президенти біля Центру зайнятості на Корбутівці, та про «двоповерхову» рекламну конструкцію на ринку «Хмільники» на Богунії, яку розхитує вітер, і тому її підперли вантажівкою.

О 14 годині у фейсбук-групі Нефайний Житомир з'явилося фото пошкодженого вітром білборду біля магазину плитки "Мій дім" на проспекті Незалежності: вітер зламав навпіл рекламну конструкцію із зображенням кандидатки у президенти Юлії Тимошенко (фото нижче).

Нагадаємо, вже другий день у Житомирській області «хазяйнує» буревій: знеструмлює села, викорчовує дерева і валить металоконструкції.

Як повідомляв Житомир.info, сквер на Лятошинського почали реконструювати влітку 2018-го з будівництва паркану навкого об'єкту. Переможцем торгів з реконструкції стало ТОВ «АртХаус» з пропозицією 4 млн 937 тис. грн. Спонсором реконструкції є нардеп Вадим Кривенко. У липні 2018 року головний архітектор Житомира Юрій Безбородов розповів про те, що реконструкція скверу починається з демонтажу лавок, смітників та рекламних конструкцій.

Термін реконструкції двічі переносили: у листопаді 2018 – на грудень 2018, у грудні 2018 - на травень 2019 року «через документально підтверджені об’єктивні обставини». Що зробили у житомирському сквері на Лятошинського за два осінні місяці 2018 року - дивіться тут.

На виконкомі у січні 2019 мер Житомира Сергій Сухомлин доручив своєму заступнику Сергію Кондратюку розібратися зі сміттям на Лятошинського, яке почали викидати містяни. 18 січня 2019 біля паркану, який огороджує сквер на вулиці Лятошинського у Житомирі, невідомі викинулим рештки тварин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер вул. Лятошинського буревій вітер  
Матеріали по темі