Місто

У Житомирі навколо скверу на Лятошинського 3 серпня почнуть зводити будівельний паркан, – Шевчук

1 August 2018, 15:41

У Житомирі 3 серпня підрядна організація, яка займатиметься реконструкцією скверу на Лятошинського, буде облаштовувати навколо об’єкту паркан.

Про це у коментарі Житомир.info 1 серпня розповів начальник КП «Зеленбуд» Олександр Шевчук.

«Дійсно, сьогодні у нас була нарада, виконком проголосував за порушення благоустрою під час реконструкції скверу. Цю картку ми отримаємо за рішенням. В п’ятницю вже підрядна організація буде облаштовувати навколо об’єкту паркан. В п’ятницю-суботу попрацюють, і з понеділка почнеться більш активніша праця. Я думаю, що ми встигнемо все виконати до жовтня, проте, дуже багато залежить від погодних умов», - сказав Олександр Шевчук.

Нагадаємо, у проекті рішення виконкому, який був опублікований на сайті Житомирської мерії зазначалося, що комунальному підприємству «Зеленбуд» планують надати дозвіл на безкоштовне порушення благоустрою під час реконструкції скверу на вулиці Лятошинського.

24 липня 2018 року головний архітектор Житомира Юрій Безбородов розповів про те, що реконструкція скверу починається з демонтажу лавок, смітників, рекламних конструкцій.

18 липня на засіданні члени виконавчого комітету вирішили дати згоду на демонтаж кіосків м’ясокомбінату та фірми «Руден» на розі вулиць Лятошинського-Небесної сотні через реконструкцію скверу.

11 липня на сайті ProZorro зазначалася інформація про те, що під час торгів найдешевша пропозиція щодо реконструкції скверу поблизу Житнього ринку в Житомирі була відхилена.

Як повідомляв Житомир.info, сквер на Лятошинського має бути сучасним, зеленим, з світлодіодним освітленням, зручними лавками та столами для шахів. Проект реконструкції скверу затвердили на червневому виконкомі цього року. Спонсором реконструкції є нардеп Вадим Кривенко.

Фірма «АртХаус» з 2013 року ремонтує центральний стадіон «Полісся» в Житомирі і принаймні двічі просила мільйонні доплати. У червні 2016 року фірмі «АртХаус» не вдалося виграти тендер на реконструкцію футбольного поля, у липні того ж року вона була учасницею тендеру з будівництва сміттєзвалища у Новограді-Волинському, але не виграла його. У серпні 2016 року виграла тендер на капітальний ремонт вулиці Михайлівської і в 2017 році перекладала плитку по гарантії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шевчук Зеленбуд Лятошинського сквер  
Матеріали по темі