Події

На Польовій у Житомирі – пожежа у п’ятиповерхівці

12 March 2019, 19:49

У мікрорайоні Польова в Житомирі надвечір 12 березня сталася пожежа у квартирі п’ятиповерхового будинку.

Про це Житомир.info повідомила житомирянка Ірина, яка стала очевидицею події.

Як розповіла жінка, палає оселя на першому поверсі «хрущівки», що на Вітрука, 31. Від мешканців будинку Ірина дізналася, що пожежа почалася з підвалу, де наче загорілася електрощитова. Потім вогонь охопив квартиру, у якій, зі слів людей, якраз нікого не було. Внаслідок пожежі у будинку зникло світло.


Відео житомирянки Ірини

«Приблизно о 18.00 гуляли з дитиною на майданчику, був трохи запах диму. Десь через півгодини почула, що хтось в тому будинку вибиває вікно в квартирі. Підійшли ближче, побачили пожежних, вони вікно вибили, і на вулицю пішов чорний дим з квартири, а всередині - вогонь. Пожежні викликали підмогу. Зараз ще гасять», – близько 19.00 год. розповіла Ірина, зазначивши, що на місці події працюють два пожежних автомобілі.

У прес-службі управління ДСНС України у Житомирській області Житомир.info підтвердили, що на гасіння пожежі задіяно дві одиниці техніки.

Як повідомляв Житомир.info, 13 лютого 2019 року на вулиці Селецькій, що у мікрорайоні Польова в Житомирі, сталася пожежа на першому поверсі багатоквартирного будинку – у захаращеній непотребом кімнаті зайнявся візочок з речами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Польова  
Матеріали по темі