Події

​В Івано-Франківській колонії отримали посилку з Житомирської області, в якій знайшли цукерки з амфетаміном

21 March 2019, 11:41

Працівники слідчого ізолятора в Івано-Франківську виявили у передачі для ув'язненого наркотичну речовину. Посилку з цукерками з амфетаміном надіслала поштою 38-річна жінка з Житомирської області.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

18 березня до Івано-Франківської виправної колонії надійшла посилка. Під час огляду її вмісту, працівники слідчого ізолятора з’ясували, що у цукерках знаходяться згортки з білою порошкоподібною речовиною, яка схожа на «амфетамін».

Під час перевірки встановлено, що нарковмісні солодощі ув'язненому поштою відправила його 38-річна знайома з Житомирської області.

Наразі заборонена речовина вилучена та направлена на експертизу. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на початку лютого 2019 року у Житомирі викрили наркобанду та її 45-річного ватажка, які збували амфетамін у двох областях.

Як повідомляв Житомир.info, 1 лютого 2019 року Корольовський суд Житомира обрав запобіжний захід – тримання під вартою – членам наркоугрупування, викритого 30 січня 2019.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: амфетамін наркотики колонія СІЗО посилка поліція ГУНП  
Матеріали по темі