Влада

У Житомирській області створять відділ Міністерства у справах ветеранів

22 March 2019, 10:13

Уряд погодив утворення 25 територіальних органів Міністерства у справах ветеранів як структурних підрозділів апарату міністерства у вигляді окремих відділів у м. Києві та кожній області, з яких один міжрегіональний відділ у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Відповідне розпорядження ухвалили на засіданні Кабінету міністрів 20 березня

«Зазначене рішення прийнято відповідно до Закону України «Про центральні органи виконавчої влади», згідно з яким територіальні органи міністерства можуть утворюватися міністром як структурні підрозділи апарату міністерства, що не мають статусу юридичної особи, з відповідним погодженням такого рішення з Кабінетом Міністрів», - йдеться у поясненні до документа.

Також 20 березня Уряд прийняв рішення про ліквідацію територіальних органів Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Як повідомляв Житомир.info, на початку грудня 2018 року головою Ради ветеранів – консультативно-дорадчого органу при новоствореному Міністерстві у справах ветеранів України – став колишній заступник командира житомирської 95-ї бригади Володимир Лагута. 28 січня 2019 року міністр у справах ветеранів України Ірина Фріз у Житомирі зустрілась з учасниками АТО, ООС та з громадськими організаціями міста та області, які опікуються воїнами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ ветеран Фріз  
Матеріали по темі