Влада

​Директору «Житомиртеплокомуненерго» продовжили строк відсторонення від посади до кінця березня

22 March 2019, 12:44

15 березня 2019 року мер Житомира Сергій Сухомлин розпорядився відсторонити від посади директора КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитра Рогожина до 30 березня.

Відповідне розпорядження міського голови опубліковане на офіційному сайті Житомирської мерії 22 березня.

«Відсторонити Рогожина Дмитра Володимировича від посади директора КП «Житомиртеплокомуненерго» ЖМР з дня проголошення ухвали слідчого судді Корольовського районного суду м. Житомир (ред. - від 12 березня 2019 року) до 30 березня 2019 року», - йдеться у розпорядженні мера.

На період відсторонення Дмитра Рогожина від посади директора, виконувати обов’язки керівника комунального підприємства буде головний інженер цього підприємства Валерій Васильович Бужинський.

Нагадаємо, 26 лютого 2019 року прокуратура області повідомила, що СБУ завершила розслідування про розтрату коштів керівником «Житомиртеплокомуненерго» Дмитром Рогожиним, якому тоді суд продовжив строк відсторонення від посади до 12 березня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, 12 жовтня 2018 року керівнику КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитру Рогожину повідомили про підозру у розтраті коштів підприємства. 17 жовтня 2018 УСБУ повідомило, що спільно з прокуратурою викрило на розтраті чверть мільйона бюджетних коштів одного з керівників комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» міської ради. Мова йшла про тендери з НВП «Техноцентр» зі Львова. За даними СБУ, голова тендерного комітету штучно формував умови конкурсних торгів для перемоги визначеної бізнес-структури. Для цього до переліку закупівель вносилася специфічна продукція, яка виготовлялася саме цим підприємством, але була не потрібна для виконання комунальниками ремонтних робіт.

12 листопада 2018 року Житомирський апеляційний суд відсторонив Рогожина від займаної посади на два місяці, тобто, до 12 лютого 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рогожин ЖТКЕ суд розтрата відсторонення від посади  
Матеріали по темі