Місто

Жителів Житомирської ОТГ запрошують до обговорення нового положення про бюджет участі, в яке хочуть додати пункт про етику

22 March 2019, 13:22

Житомирян, а також жителів міської ОТГ запрошують обговорити нове положення про бюджет участі, до якого влада має намір додати «етичну складову».

Громадські обговорення щодо проекту положення про бюджет участі (громадський бюджет) Житомирської міської об’єднаної територіальної громади відбудуться 26 березня.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Шановні мешканці Житомирської міської об’єднаної територіальної громади, запрошуємо вас 26 березня о 17.00 прийти в сесійну залу Житомирської міської ради (майдан ім. С.П. Корольова, 4/2) та долучитися до громадського обговорення проекту Положення про бюджет участі (громадський бюджет) Житомирської міської об’єднаної територіальної громади», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира має намір затвердити нове положення про бюджет участі, на сайті мерії опублікований відповідний проект рішення сесії міської ради. До положення, зокрема, планують додати підпункти «Політична неупередженість» та «список Недоброчесних», а також розділ «Етика бюджету участі».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: громадські слухання громадські обговорення слухання обговорення бюджет участі  
Матеріали по темі