Місто

​У Житомирі КП «Парк» оголосило тендер на атракціон «Лебеді», який купуватимуть за кошти бюджету участі

22 March 2019, 17:52

Для житомирського парку хочуть придбати новий атракціон «Лебеді» або еквівалент.

Оголошення про проведення тендеру КП «Парк» на придбання атракціону з очікуваною вартістю 950 тис. грн опубліковане 18 березня на ресурсі ProZorro.

У технічних вимогах до товару вказано, що атракціон «Лебеді» або еквівалент повинен мати 24 посадкових місць, максимальною вагою кожного 80 кг. Розміри разом з подіумом 15х15х6 метрів. Атракціон має бути оснащений ілюмінацією та музичним супроводом. Карусель повинна бути новою, такою, що не була в експлуатації, виготовлена відповідно до норм безпеки та мати сертифікат відповідності. Монтаж та встановлення атракціону проводиться силами учасника за адресою Старий бульвар, 34 і включає облаштування майданчика подіумом для посадки і висадки відвідувачів, а також огородження захисним парканом. Крайній термін поставки товару – 31 липня 2019 року.

Разом із пропозицією учасник має надати фотографії запропонованого атракціону. Пропозиції приймаються до 4 квітня, а вже 5 квітня заплановано проведення аукціону.

Нагадаємо, що серед проектів бюджету участі, які збираються реалізувати у 2019 році, є проект екс-заступника міського голови Матвія Хренова «Міському парку – нові атракціони» з бюджетом у 950 тис. грн.

В детальному описі проекту мова йшла про мобільну карусель, яка використовуватиметься безкоштовно на загальноміські свята. Усі мешканці міста зможуть безкоштовно кататися на каруселі.

У коментарі Житомир.info Матвій Хренов підтвердив, що новий атракціон закуповується міським парком в рамках його проекту бюджету участі.

Як повідомляв Житомир.info, 23 січня 2019 року мер Житомира Сергій Сухомлин затвердив перелік проектів-переможців бюджету участі Житомира на 2019 рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парк атракціон бюджет участі карусель  
Матеріали по темі