Політика

​На Житомирщині лідера Радикальної партії зустрічали вигуками: «Олег Ляшко – народний президент!»

29 March 2019, 13:05

«Олег Ляшко - народний президент!», - так зустрічають кандидата у Президенти України Олега Ляшка в Овручі, що на Житомирщині. Поспілкуватися із політиком у місцевому будинку культури зібралися сотні людей різного віку. Овручанам Олег Ляшко розповів про свій план повернення економічної стабільності державі та гідного життя українцям.

«Я йду, щоб навести порядок. Мій план: відновлення порядку, перерахунок пенсій, підтримка національних українських виробників, повернути повагу до людей праці, до ветеранів, пенсіонерів, щоб не грабували народ. Наведення дисципліни, відновлення економіки, збільшення зарплат. З 1 квітня мінімальна зарплата 6 тис. грн, з 1 вересня мінімальна зарплата 9 тис. грн, скасую податки на зарплату і відновлю державний контроль за цінами на ліки і на продукти харчування», - розповідає лідер Радикальної партії Олег Ляшко.


Також, лідер Радикальної партії поговорив із місцевими жителями й про те, що зробить у першу чергу, ставши керманичем країни.

«Перший свій указ я видам і скасую рішення уряду про підвищення цін на газ. Сім’я не платитиме більше 15% за комуналку. Все, що вище, з бюджету будуть компенсувати субсидіями. Я весь газ українського видобутку спрямую на потреби житлово-комунального господарства. Я як президент організую і проведу референдум із двох питань. Перше, про скорочення чисельності депутатів Верховної Ради до 250 чоловік. Друге питання - відновлення смертної кари за корупцію», - зауважує Олег Ляшко.

Окрім подолання бідності, Олег Ляшко обіцяє здолати й проблемні питання у медичній сфері.

«Моя медична реформа: контроль за цінами на ліки, відповідальність за продаж фальшивих ліків - у тюрму на 15 років, державне фінансування лікування важких захворювань, медичні страховки для пенсіонерів і дітей за рахунок державного бюджету, і збільшення зарплат лікарям, медичним працівникам. Заберу у прокурорів і суддів, і віддам людям праці», - говорить лідер Радикальної партії.

Крім іншого, «народний» кандидат у президенти зазначає: не дозволить продажу земель та вивозу сировини з України. Мовляв, на експорт має йти лише готова продукція, і це дасть можливість перезапустити заводи, підняти агросферу та забезпечити українців роботою, тим самим знизивши рівень трудової міграції.

«Єврокомісія дає 1 млрд євро кредиту за однієї умови - скасувати мій закон про заборону вивезення з України необробленого лісу. Я забороню вивозити з України сировину, тільки готову продукцію: вироби з металу, хліб, борошно, крупи, меблі. Ось тоді ми будемо заробляти у сотні разів більше, ніж сьогодні. Не потрібно буде ніякі кредити брати, і це альтернатива дорогим цінам на газ, підвищенню пенсійного віку і альтернатива продажу землі», - зазначає кандидат у президенти Олег Ляшко.

Наостанок Олег Ляшко закликав людей прийти 31 березня на дільниці та підтримати його на президентських виборах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі