Політика

Олег Ляшко у Коростені: Я йду в президенти, щоб навести порядок і підняти Україну з колін

29 March 2019, 16:05

Відновити економіку, перемогти бідність, підвищити зарплати, пенсії та створити такі умови праці, аби українці не їхали шукати кращої долі за кордоном. Про це під час зустрічі із жителями Коростеня говорив кандидат у Президенти України Олег Ляшко.

«Я йду в Президенти, щоб навести порядок і підняти Україну з колін, повернути повагу до людей праці, дати молоді перспективу, повернути з Польщі, щоб працювали і заробляли в Україні. Нам потрібна сильна економіка, щоб не побиратися: відновлення виробництв, нові робочі місця. Боротися потрібно не з пам’ятниками, а з бідністю. Президент Ляшко поверне ваших дітей в Україну, дасть їм роботу, зарплату, перспективу і нормальне життя», - звертається до присутніх лідер Радикальної партії Олег Ляшко.


А разом із тим, щоб люди відчули це нормальне життя, потрібно відновити мир і повернути території, - зазначає лідер Радикальної партії Олег Ляшко й одразу ділиться, яким чином це планує зробити.

«Я готовий вести переговори з Путіним, Трампом, з ким завгодно, заради того, щоб повернути мир та території. Для того, щоб перемогти у цій війні, потрібно бути сильними. Коли ми будемо сильними, матимемо сильну економіку, сильну армію, сильну дипломатію, щоб президент не ходив по всьому світу і не принижувався за кредитами. Ми самодостатня країна, яка може від білизни, шкарпеток до космічних кораблів робити. Земля належить українцям, виробництво повернути, робочі місця, агропереробку, заборонити торгувати сировиною і торгувати тільки готовою продукцією. Ось тоді буде жити село, буде жити Україна - з президентом Ляшком», - наголошує кандидат у президенти Олег Ляшко.

Уже поза сценою, у вільному спілкуванні із людьми, «народний» кандидат у президенти нагадав і про ефективне впровадження державної підтримку пільгових категорій населення.

«Я поміняю бюджет і закон про соціальний захист чорнобильців буде виконуватись, так само як і по дітях війни, щоб люди отримували те, що держава обіцяла. Інакше, що це за держава, яка тільки грабує, бреше і не виконує закони», - зазначає лідер Радикальної партії.

Від почутого сотні коростенців, які прийшли на зустріч з політиком, почали висловлювати йому свою прихильність, а від деяких Олег Ляшко навіть отримав зізнання у коханні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ляшко нардеп Радикальна партія кандидат  
Матеріали по темі