Політика

​На 8 ранку в Житомирській області відкрилися всі виборчі дільниці, - поліція

31 March 2019, 09:30

На 8 годину ранку 31 березня в Житомирській області відкрилися всі виборчі дільниці.

Про це зранку 31 березня повідомив відділ комунікації Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«О 8-й годині ранку 31 березня виборчі дільниці Житомирщини розпочали роботу для забезпечення волевиявлення громадян на виборах Президента України. Поліцейські забезпечують охорону публічного порядку та безпеку громадян», - йдеться у повідомленні на сайті ГУНП.

У Головному управлінні працює Ситуаційний центр та Оперативний штаб, які координують діяльність усіх причетних до забезпечення правопорядку та безпеки обласних підрозділів системи МВС, - нагадує поліція. Станом на 9.00 повідомлень про порушення виборчого законодавства до поліції не надходило.

За даними Центральної виборчої комісії, 31 березня на території Житомирської області діє 1452 виборчі дільниці, в Житомирі – 106. Орієнтовна кількість виборців: Житомир - 166 744, область - 962 381.

Нагадаємо, з початку виборчої кампанії поліцейські Житомирської області зареєстрували 62 повідомлення про можливі порушення, перевірки за якими завершено у 43 випадках. Безпеку і правопорядок у день виборів у Житомирській області охороняють 2168 працівників поліції, 150 військовослужбовців Нацгвардії та 350 "дружинників". У «день тиші», 30 березня, поліція Житомирської області зареєструвала два повідомлення за виявленими у мережі Інтернет матеріалами про можливі порушення.

Як повідомляв Житомир.info, 31 березня в Україні проходять вибори президента. Виборчі дільниці відкрилися о 8 ранку (за літнім часом). З перших хвилин виборів ОПОРА в Житомирській області фіксує нестачу скриньок та голосування без паспортів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори поліція  
Матеріали по темі