Політика

Чи дивують житомирян результати першого туру виборів президента України. Опитування

1 April 2019, 17:04

31 березня українці голосували на виборах президента України. Відповідно до результатів голосування, оприлюднених на сайт Центрвиборчкому, у першому турі житомиряни віддали Володимиру Зеленському майже 32% голосів, Петру Порошенку 15,25% та 13,1% – Юлії Тимошенко. Чи дивують такі результати виборів містян, 1 квітня ми поцікавились у перехожих.


«Я взагалі-то не дуже здивована. Тому що я знаю, що в будь-якому випадку я не голосую. Для мене це мій особистий вибір, бо в майбутньому буде купа президентів, але скоро настане такий час, коли буде один правитель», – вважає житомирянка Ярослава.

«Абсолютно не здивований, для мене це досить прогнозовано. Головним моментом виборів стало те, що та категорія людей, яка жодного разу не брала участі у виборах, вона нарешті взяла участь у виборчому процесі і зробила свій вибір. На цьому все. Я думаю, що буде запекла боротьба. Я думаю, що всі будуть іти ва-банк. Я думаю, що певні вагомі кандидатури, які не пройшли у другий тур, будуть намагатись об’єднуватись навколо майбутнього переможця», - розмірковує житомирянин Юрій.

«Результат мене не дивує, але й і не підтримую. Напевне, все-таки відбулось зомбування через телебачення. Я не можу сказати про Зеленського нічого, окрім зомбування», - розповідає житомирянка Наталія.

«Це була насмішка над народом. Треба вибирати людей, які вміють працювати. Такого, як Тарута, інших, їх треба було вибирати», - переконана житомирянка Ніна.

«Не дуже дивує, тому що навіть в день тиші «плюси» транслювали цілий день Зеленського, він не вилазив із телевізора. Я не знаю, як назвати це: промивка мізків... Але люди більше голосують навіть не за Зеленського, вони думають, що зміни якісь будуть. Я не знаю, які зміни, якщо зайдуть інші олігархи. Якщо за Зеленським свідомо йде Коломойський? Мене це не дуже дивує. Я дуже, як кажуть російською, «раздосадован», розчарований. Як на мене, то краще під час війни не робити різких рухів. Хтось каже «консервація», так я за «консервацію». Бо нічого не зміниться, а відкат можливий і не в кращу сторону. І вийде, що хлопці, які загинули, гинуть і ще, можливо, будуть гинути - це все на дарма», - вважає житомирянин Павло.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська окружна виборча комісія станом на 10:00 год. 1 квітня опрацювала 100% протоколів з дільничних виборчих комісій. Лідирує Володимир Зеленський, за якого віддали свої голоси 35 214 виборців (32, 36%).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: голосування вибори опитування  
Матеріали по темі