Місто

У Житомирі стартувала акція під гаслом «Дитяче серденько – живи»: за вечір зібрали майже 10 тис. грн

5 April 2019, 10:56

Виставою про найвищі людські почуття – милосердя, доброту, вірність та любов – 4 квітня у Житомирі стартувала ХІV благодійна акція Всеукраїнського фонду «Серце до Серця». Мова йде про сучасну виставу-притчу «Божі тварі», яку талановиті актори зіграли на сцені Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги.

Перед початком спектаклю, в антракті, а також після лицедійства відвідувачі мали змогу проявити власні доброту та милосердя, долучившись до збору коштів на кардіологічне обладнання для дитячих лікарень області. Допомогти малечі, що має хвороби серця, забезпечивши медзаклади якісною апаратурою, – саме така мета цьогорічної акції. І гасло відповідне: «Дитяче серденько – живи!».

5 квітня волонтер Фонду Анастасія Харипончук повідомила Житомир.info, що упродовж вечора 4 квітня вдалося зібрати 9803 грн 15 коп.

Кошти на кардіообладнання для дитячих лікарень у Житомирі збиратимуть упродовж місяця, фінал акції запланований на 1-3 травня 2019 року. Тож кожен ще має час долучитися до благої справи, надати посильну матеріальну допомогу та вкласти дрібку власної душі, аби дати шанс на життя чиємусь маленькому серденьку.

Реквізити для переказу коштів через банк


Як повідомляв Житомир.info, 28 березня 2019 року у Житомирі відбулася прес-конференція, під час якої голова Житомирського обласного осередку Фонду «Серце до Серця» Катерина Галазновська окреслила мету цьогорічної акції, а лікар-кардіолог Житомирської обласної дитячої лікарні Людмила Філоненко розповіла про кількість діток, котрі мають хвороби серця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: благодійність акція театр вистава  
Матеріали по темі