Події

У Житомирі вантажівка «Укрпошти» потрапила у ДТП: люком пробило бак, на дорогу витекло пальне

8 April 2019, 12:33

У Житомирі на Київському шосе 8 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода: у погано закріплений люк потрапив автомобіль «Укрпошти».

Про це Житомир.info 8 квітня розповів співробітник «Укрпошти».

«Наш автомобіль зранку їхав по Житомиру, на Київському шосе, 63 був неналежно закріплений люк: він вилітає і пробиває бак з пальним. Півтонни «солярки» витекло на проїжджу частину. Патрульні не вірно склали протокол, у ньому вони зазначають, що наш водій винен у ДТП. Зараз тут вже працюють дорожники: асфальтують і встановлюють люк», - обурюється співробітник «Укрпошти».

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info інформацію про ДТП підтвердили.

«8 квітня о 7:45 до поліції надійшов виклик про те, що по Київському шосе автомобіль Iveco пробив собі люком бак. На водія патрульні склали адмінпротокол за статтею 124 КУпАП, після чого завершили завдання. Протокол надсилається на суд, який приймає рішення про те, що водій винуватий чи невинуватий. Якщо ж керманич не винний – складається протокол на дорожників, складається акт обстеження вулично-шляхової мережі, а водій може позиватися на дорожників аби отримати компенсацію», - розповів речник патрульної поліції Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого 2019 року житомирянин зняв на відео, як невідомі особи крадуть каналізаційний люк з перехрестя провулків Каракульного та Винокурного на Богунії. Поліція затримала двох викрадачів каналізаційних люків, один з них - таксист, інший - раніше неодноразово судимий за подібні злочини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Київське шосе ДТП вантажівка люк  
Матеріали по темі