Місто

Житомирські комунальники збираються на 1 млн грн придбати контейнерів для сміття

8 April 2019, 14:59

КП «Автотранспортне підприємство 0628» Житомирської міської ради оголосило тендер на придбання контейнерів для збирання твердих побутових відходів за трьома лотами.

Відповідно до тендерної документації комунальне підприємство планує придбати:

Лот 1: 50 нових контейнерів для збирання ТПВ - металевих, фарбованих, попередньо поґрунтованих, об’ємом 1100 літрів, орієнтовною вартістю 225 тис. грн з ПДВ;

Лот 2: 30 контейнерів для збирання ТПВ - металевих оцинкованих, об’ємом 1100 літрів, орієнтовною вартістю 186 млн грн з ПДВ (допускається поставка контейнерів тих, що були у вжитку, за умови відсутності недоліків);

Лот 3: 120 пластикових контейнерів для збирання ТПВ, об’ємом 1100 літрів, орієнтовною вартістю 513 тис. грн (допускається поставка контейнерів тих, що були у вжитку, за умови відсутності недоліків).

Таким чином, загалом планується придбати 200 контейнерів для сміття, орієнтовною вартістю 927 тис. грн. 5 квітня був кінцевий строк подання тендерних пропозицій. Станом на 8 квітня інформації про аукціон та кількість поданих пропозицій на ресурсі ProZorro немає.

Як повідомляв Житомир.info, 3 квітня на засіданні міськвиконкому член виконкому Світлана Пивоварова, приватний ЖЕК якої теж займається вивезенням сміття, цікавилася чи виділялись кошти на придбання нових контейнерів КАТП, оскільки це агресивне середовище і їх треба періодично замінювати. Тоді мер Сергій Сухомлин відповів, що на наступній сесії планується виділення коштів на придбання контейнерів для закладів освіти, а контейнери підприємства ще в достатньо нормальному стані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: контейнер сміття КАТП  
Матеріали по темі