Події

​На Хмельниччині через подвійну ДТП перекинувся бус житомирянина: чоловік у реанімації

9 April 2019, 15:52

Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 квітня близько 13.35 на автодорозі «Житомир-Чернівці» поблизу села Правдівка Ярмолинецького району Хмельницької області. У результаті ДТП троє людей отримали травми і були госпіталізовані до Ярмолинецької центральної районної лікарні.

Про це 9 квітня повідомила прес-служба ГУНП в Хмельницькій області.

«Попередньо встановлено, що 20-річний хмельничанин на автомобілі «Фольксваген Гольф», рухаючись в напрямку селища Ярмолинці, не обрав безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем «Хонда Акорд» під керуванням 33-річного жителя Віньковецького району, який рухався попереду.Внаслідок зіткнення автомобіль «Хонда Акорд» викинуло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з мікроавтобусом «Фольксваген ЛТ» під керуванням 55-річного жителя міста Житомир, який рухався в напрямку Хмельницького», - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП водій автомобіля «Фольксваген ЛТ» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. Чоловіка госпіталізували до реанімації. У його 53-річної пасажирки діагностували такі ж травми плюс перелом лівої п’яти. Жінку ушпиталили до травматології. Травми у вигляді саден та гематом отримав також водій автомобіля «Фольксваген Гольф». Він теж опинився в травматологічному відділенні Ярмолинецької центральної районної лікарні.

«По даному факту працівники Ярмолинецького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 5 квітня 2019 року у селі Вигнанці Любарського району автомобіль Chery врізалася в будівлю: 23-річна дівчина-водій загинула, двоє її пасажирів знаходяться в лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП бус Хмельницький поліція  
Матеріали по темі