Події

У Житомирській області Chery врізалася у будівлю: 23-річна дівчина-водій загинула, двоє пасажирів у лікарні

8 April 2019, 10:32

У Житомирській області іномарка в’їхала у стіну будівлі, внаслідок чого водійка автомобіля отримала смертельні травми.

Про це 8 квітня повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 квітня близько 21.20 у с. Вигнанці Любарського району.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Chery Amulet, 23-річна місцева жителька, рухаючись вулицею села, не впоралась з керуванням та здійснила зіткнення зі стіною колишнього адміністративного приміщення», – йдеться у повідомленні поліції.

Унаслідок ДТП водій автомобіля отримала травм та була ушпиталена до реанімаційного відділення районної лікарні. На жаль, уранці 8 квітня вона померла. Також травми отримали двоє пасажирів легковика – 28-річна житомирянка та 34-річний житель району. Їх було доставлено до лікарні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня 2018 року на перехресті вулиць Івана Мазепи та Домбровського автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з Hyundai Santa Fe, після чого обидва автомобілі в’їхали у будинок. Внаслідок ДТП травмувалися семеро людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Любарський район Вигнанці  
Матеріали по темі