Економіка

​Житомирський меблевий комбінат готовий за 350 млн грн купити офісний центр у Києві

10 April 2019, 17:27

ПАТ «Житомирський меблевий комбінат» з пропозицією у 351 млн грн виграв аукціон з продажу офісного приміщення у Києві.

За даними ресурсу ProZorro.Продажі, у квітні 2019 року фонд гарантування вкладів фізичних осіб оголосив і провів аукціон з продажу громадсько-офісного центру в Києві, яке раніше належало АТ «ВТБ Банк». Приміщення знаходиться за адресою бульвар Вацлава Гавела, 6, корпус 3, у місті Київ і має площу 28 тис. 185,2 кв.м.

ПАТ «Житомирський меблевий комбінат» запропонував за вказане приміщення 351 млн грн і ця пропозиція виявилась найвигіднішою серед п’яти учасників аукціону.



Станом на 10 квітня на ресурсі ProZorro.Продажі опубліковане повідомлення від 9 квітня 2019 про намір укласти договір з ПАТ «Житомирський меблевий комбінат».



За даними ресурсу opendatabot, ПАТ «Житомирський меблевий комбінат» наразі зареєстроване в м. Київ по вул. Лейпцизька, 15, але до 22 серпня 2016 року мало «житомирську прописку» і було зареєстроване у м. Житомир за адресою Київська, 77. Фірма займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Директор Бірюченко Микола Володимирович.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2018 року у центрі Житомира вдвічі дорожче від початкової ціни продали з аукціону приміщення збанкрутілого банку Fidobank. Також у січні 2018-го вп’ятеро дешевше початкової оціночної вартості з аукціону продали приміщення адмінбудинку площею 1570 кв. м, що на вулиці Київській, 79. Цю нерухомість оцінили в 19,5 мільйонів гривень, а після невдалих аукціонів її вартість знизилась до 3 мільйонів 750 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖМК аукціон офіс  
Матеріали по темі