Політика

У Житомирі кандидат Порошенко перед другим туром скасував реєстрацію 215 своїх спостерігачів

16 April 2019, 16:49

Кандидат в президенти Петро Порошенко перед другим туром виборів скасував реєстрацію всіх 215 своїх офіційних спостерігачів у територіальному окрузі №62 (Житомир).

На сайті Центральної виборчої комісії оприлюднена відповідна постанова окружної комісії від 12 квітня 2019 року.

«Розглянувши подання довіреної особи кандидата на пост Президента України Порошенка Петра Олексійовича щодо скасування реєстрації офіційних спостерігачів, відповідно до статті 69 Закону України «Про вибори Президента України» окружна виборча комісія з виборів Президента України територіального виборчого округу №62 постановляє: скасувати реєстрацію офіційних спостерігачів на чергових виборах президента 31 березня 2019 року від кандидата на пост Президента України Порошенка Петра Олексійовича у територіальному виборчому окрузі №62 згідно з додатком», - зазначається у постанові.

У додатку – перелік прізвищ 215 людей, які були зареєстровані спостерігачами від Порошенка 25 березня 2019 року.

Нагадаємо, Житомирська ОВК округу №62 до ранку 15 квітня добрала 373 кандидатури до складу дільничних комісій, які недодали від кандидата Петра Порошенка.

Як повідомляв Житомир.info, ЦВК 15 квітня опублікувала список областей з недостатньою кількістю членів дільничних комісій для проведення 21 квітня 2019 року другого туру виборів президента.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОВК вибори ЦВК спостерігачі  
Матеріали по темі