Місто

«Міськсвітло» втретє спробує закупити дорожні знаки для житомирських вулиць

22 April 2019, 17:03

Комунальне підприємство «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради з третього разу спробує закупити дорожні знаки.

Перший підприємство оголосило в січні 2019 року, але закупівлю скасували у зв’язку з відсутністю подальшої потреби в закупівлі товарів.

Другі торги відмінили з причини подання менше двох тендерних пропозицій: постачати в Житомир 740 знаків виявила бажання єдина фірма з Дніпра – ТОВ «Мазіс» з пропозицією у 517 тисяч 920 гривень (очікувана вартість – 540 тис. грн).

Третю закупівлю оголосили 9 квітня 2019 року. І очікувана вартість, і кількість знаків така ж, як попереднього разу: 740 квадратних, круглих, трикутних, дорожніх табличок та знаків «Пункт зупинки тролейбуса», «Пункт зупинки автобуса», «Зона стоянки» і «Кінець зони стоянки»:

Аукціон запланований на 3 травня 2019 року.

Нагадаємо, наприкінці літа 2018 року в Житомирі на аварійному перехресті вулиць Шевченка та Князів Острозьких встановили нові дорожні знаки, хоча люди просили світлофор.

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня 2019 року в Житомирі, під час сильного вітру, дорожній знак «Рух прямо», який висів над дорогою, зірвався з кріплення і пошкодив заднє скло автомобіля. Водій збирався судитися, але його відмовили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорожній знак Міськсвітло  
Матеріали по темі