Місто

У Житомирі обрали директора Третього інклюзивного центру, де працюватимуть з особливими дітьми

24 April 2019, 11:15

За підсумками конкурсу директоркою комунальної установи «Третій інклюзивно-ресурсний центр» Житомирської міської ради стала Катерина Самолюк.

Результати конкурсного відбору 24 квітня оприлюднили на сайті департаменту освіти міськради.

«Конкурсна комісія визначила переможця конкурсного відбору на посаду директора комунальної установи «Третій інклюзивно-ресурсний центр» Житомирської міської ради Самолюк Катерину Василівну (результат письмового тестування – 50 балів, співбесіди – 39,2 бали. Загальна кількість балів – 89,2. Підсумковий рейтинг – 1)», - йдеться в розміщеному документі.

Результати двох інших кандидаток наступні:

Баранівська Наталія Михайлівна: письмове тестування – 46 балів, співбесіда – 38,7 балів, загальний бал – 84,7.

Марчук Лариса Олександрівна: тестування – 46 балів, співбесіда – 25,5 балів, загальний бал – 71,5.

Скріншот із сайту департаменту освіти

Сайт Житомирської міськради повідомляв, що 18 квітня учасниці відбору відповідали на 60 тестових питань, які стосуються законодавства у сфері освіти, зокрема, щодо дітей з особливими потребами, на знання з основ спеціальної педагогіки, інклюзії, психології, сучасних педагогічних технологій, основ управління діяльністю ІРЦ. 22 квітня з конкурсантками провели співбесіду.

«Комунальна установа «Третій інклюзивно-ресурсний центр» Житомирської міської ради створена для забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі, в професійно-технічних навчальних закладах, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження. Керівництво діяльністю Третього інклюзивно-ресурсного центру здійснює директор, який призначається на посаду строком на 3 роки на конкурсній основі», - інформує міськрада.

Нагадаємо, оклад директора ІРЦ - 6700 грн, можливі доплати, надбавки, підвищення та заохочення. Робочий день ненормований.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2018 обрали директорів двох ІРЦ: Колос Тетяну та Аллу Шовтюк. Третього директора не знайшли: конкурс не відбувся у зв’язку з тим, що єдина кандидатка мала кваліфікацію вихователя та вчителя початкових класів, що не відповідає вимогам конкурсу.

Перший житомирський ІРЦ знаходиться за адресою вул. Старий бульвар, 21, на місці колишньої психолого-медико-педагогічної консультації. Другий - за адресою ЗОШ №33 (Велика Бердичівська, 52), третій – за адресою ЗОШ №14 на Кибальчича.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ІРЦ інклюзивний центр Самолюк інклюзія  
Матеріали по темі