Місто

Департамент ОДА замовив проект реконструкції конгрес-центру в Житомирському медінституті: хочуть зробити окремий вхід

24 April 2019, 15:34

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА замовив проектну документацію на реконструкцію будівлі конгрес-центру комунального вищого навчального закладу «Житомирський медичний інститут».

Про це йдеться у звіті про укладення договору, опублікованому 23 квітня на ресурсі ProZorro. За умовами укладеного договору, підрядник ЖФ ДНДПВІ «НДІпроектреконструкція» має протягом квітня-травня 2019 року підготувати проект реконструкції будівлі конгрес-центру Житомирського медінституту, а саме проект облаштування вхідної групи.

Ціна договору 303,4 тис. грн, в т.ч. ПДВ. Джерелом фінансування, як зазначено у договорі, є кошти місцевих бюджетів.

У коментарі Житомир.info керівник департаменту регіонального розвитку Євген Кульчицький розповів, що поки зарання говорити про те, що буде змінено, адже на даному етапі мова йде лише про розроблення проекту.

«Ми хотіли там вхідну групу зробити, але, швидше за все, реконструкція входу потягне за собою і внутрішню частину. Там також треба зробити і вентиляцію, бо вона проходить через їдальню і санвузли. Тому такого концептуального рішення ще немає. І щодо кошторису теж зарання щось говорити», - розповів Євген Кульчицький.

У одному з додатків до укладеного договору вказано, що проект має включати розробку робочої документації по металоконструкціям вхідної групи, генплану та благоустрою, внутрішніх роботах, вентиляції харчоблоку, екстер’єру та фасаду.

Нагадаємо, у грудні 2018 повідомлялось, що Житомирський медінститут потрапив до шестірки медичних освітніх закладів країни, які братимуть участь в україно-швейцарському проекті «Розвиток медичної освіти».

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році у Житомирі з інституту медсестринства зробили медичний інститут і влаштували з цього приводу урочистості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: медінститут конгресцентр ДРР ОДА реконструкція проект  
Матеріали по темі