Місто

У Житомирі необхідно освітлити понад 200 «зебр» та відремонтувати 31 світлофор, – патрульні

26 April 2019, 17:12

Протягом трьох тижнів у Житомирі інспектори відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції перевіряли стан автодоріг та вулиць загалом. За результатами перевірок оформили майже 50 протоколів та видали понад 30 приписів.

Про це 26 квітня повідомила прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

«З 1 по 21 квітня, під час практичного етапу планового весняного комісійного огляду автомобільних доріг загального користування Житомирської області, а також вулиць населених пунктів після закінчення зимового сезону, інспекторами відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Житомирській області на посадових осіб, що відповідають за утримання вулично-шляхової мережі оформлено 46 адміністративних матеріалів, а також видано 33 приписи на усунення недоліків», – інформують патрульні. У прес-службі Житомир.info уточнили, що весняний комісійний огляд проводили у місті Житомир.

Патрульні зазначають, що відповідно до результатів комісійного огляду необхідно:
- нанести 766 кілометрів дорожньої розмітки;
- відновити освітлення 203 пішохідних переходів;
- відремонтувати 31 світлофорний об’єкт;
- відновити 59 ділянок зовнішнього освітлення

«Надалі інспектори відділу безпеки дорожнього руху здійснюватимуть контроль за усуненням недоліків та у випадку ігнорування виданих приписів притягуватимуть посадових осіб до адміністративної відповідальності», – наголошують у патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 24 квітня 2019 року заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук інформував, що, відповідно до акта весняного обстеження, дорожнє покриття на 409 вулицях та провулках Житомира є незадовільним. Загальна площа доріг, де необхідно провести ремонт, – 735,2 тис. кв. м, зокрема, капітальний – на 530,7 тис. кв. м, поточний – на 205,1 тис. кв. м.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція дорога яма  
Матеріали по темі