Події

У центрі Житомира горів підвал у п’ятиповерхівці: рятувальники евакуювали мешканців під’їзду

2 May 2019, 12:44

На вулиці Леха Качинського у Житомирі 1 травня горіло підвальне приміщення у п’ятиповерхівці: мешканців одного з під’їздів евакуювали.

Про це 2 травня інформує прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

«1 травня о 20:52 до cлужби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення про пожежу у підвалі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Леха Качинського. Один із мешканців відчув у квартирі запах диму, але там нічого не горіло. Задимленою виявилась сходова клітина. За вказаною адресою виїхали три відділення вогнеборців Житомира. На місці події рятувальники евакуювали мешканців першого під’їзду на свіже повітря. Аби зайти у підвал, фахівці ДСНС застосували електродимовсмоктувач», - йдеться у повідомленні.

Осередок займання знаходився в одному із підсобних приміщень – горіло сміття та будматеріали, що зберігали в підвалі жителі будинку.

«На гасінні пожежі працювало дві ланки газодимозахисників, які по черзі змінювали одна одну. Пожежу локалізовано о 21:26, а о 23:05 – ліквідовано. Рятувальниками не допущено збільшення масштабів пожежі. Вогнем знищено 10 кв.м сміття та будматеріалів. Причина пожежі та усі обставини наразі встановлюються», - розповіли рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 24 квітня 2019 року в Житомирі на вулиці Перемоги та провулку Червоному горіли балкони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Леха Качинського ДСНС рятувальники пожежа  
Матеріали по темі