Влада

Новим керівником Житомирського прикордонного загону призначили одесита

6 May 2019, 10:38

На посаду начальника Житомирського прикордонного загону призначений підполковник Токовий Олексій Ігорович.

Про це 6 травня повідомляє прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«Підполковник Олексій Токовий змінив на посаді полковника Богдана Коваля, який очолював прикордонний загін два останні роки та керівництвом відомства призначений на вищу посаду. Олексій Токовий народився в 1987 році. Має повну вищу освіту, одружений, виховує двох синів. До призначення на Житомирщину обіймав посаду першого заступника начальника Чернігівського прикордонного загону – начальника штабу. Раніше службу проходив в Південному регіональному управлінні на різних посадах», - йдеться у повідомленні.

В декларації Олексія Токового за 2018 рік зазначається, що його зареєстроване місце проживання – Одеса. У Чернігові родина з квітня 2018 року винаймала квартиру. У власності нового начальника Житомирського прикордонного загону з лютого 2014 року є автомобіль Volkswagen Touareg 2014 р.в., який на той час коштував 573 тис. 600 грн. ЖДружина Токового в березні 2018 року стала власницею автомобіля Hyundai Santa Fe 2016 р.в., вартість авківки не вказана.

Минулого року підполковник Токовий отримав 118 тис. 868 грн зарплати в Одеському прикордонному загоні та 109 тис. 700 грн в Чернігівському прикордонному загоні. Його дружина заробила 769 тис. 250 грн підприємницькою діяльністю. Готівкою Олексій Токовий декларує 37 тис. доларів, дружина – 51 тис. доларів.

Довідково: Житомирський прикордонний загін охороняє ділянку кордону з Республікою Білорусь в межах Житомирської та Київської областей загальною протяжністю понад 416 км.

Як повідомляв Житомир.info, в 2018 році Житомирський прикордонний загін отримав міжнародну технічну допомогу Уряду Норвегії: у серпні – 100 комплектів дозиметрів вартістю 4 мільйони гривень, в грудні – дозиметри, спектрометри, захисні костюми, протигази тощо на загальну суму понад 6,5 мільйона гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикордонник Держприкордонслужба Токовий  
Матеріали по темі