Події

​У Житомирі поліція затримала чоловіка, який «позичив» з СТО чужий кроссовер

14 May 2019, 17:48

У Житомирі чоловік залишив на СТО свій кроссовер Hyundai Santa Fe, а за тиждень з’ясувалось, що автомобіль зник. Патрульні оперативно знайшли викрадену автівку та затримали особу, яка, ймовірно, причетна до її незаконного заволодіння.

Про це 14 травня на своїй сторінці у соцмережі повідомила прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

«14 травня близько 11 години ранку до патрульної поліції надійшов виклик про викрадення Hyundai Santa Fe в одному з СТО міста Житомир. Заявник повідомив, що 7 травня залишив свій транспортний засіб для технічного обслуговування на СТО. Коли ж прийшов з'ясувати технічний стан свого автомобіля - на місці його не виявив», - йдеться у повідомленні поліції.

Оперативно відпрацювавши прилеглі території, патрульні знайшли вказаний автомобіль на парковці. Поблизу автомобіля знаходився громадянин, який щойно ним керував. Останній пояснив, що взяв автомобіль для власних потреб.

«У ході з'ясування обставин справи, було встановлено, що з даного транспортного засобу викрадене майно. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та забезпечили охорону місця події», - поінформували патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, 10 травня 2019 у Житомирі правоохоронці зупинили евакуатор, який перевозив напіврозібраний Lexus, як з’ясувалося – автомобіль був викрадений в Одесі восени 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон авто СТО поліція крадіжка  
Матеріали по темі