Місто

​На бердичівському мосту в Житомирі через непрацюючий світлофор утворилася кілометрова «тянучка»

15 May 2019, 10:34

Уранці 15 травня кілька десятків автомобілів стояли в заторі на бердичівському мосту в Житомирі. Причиною майже кілометрової «тянучки» став непрацюючий світлофор на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Жуйка.

Про це Житомир.info розповіли читачі, які надіслали фото затору на бердичівському мосту в напрямку міста Житомира.

«Останнім часом часто доводиться стояти в «тянучці» на Бердичівському мосту, але сьогодні вранці дістатися вчасно на роботу було просто не можливо. Майже півгодини піднімалися на міст, можна сказати, повзли. Виявилось, причиною став непрацюючий світлофор, тому рух на перехресті регулював патрульний», - розповіла читачка.

Станом на 10.00 15 травня у патрульній поліції через технічні причини не змогли прокоментувати подію. Взяти коментар у КП «Міськсвітло», яке опікується міськими світлофорами, журналісту Житомир.info також поки не вдалося.

Щодо скарг на роботу світлофору на перехресті Великої Бердичівської та Жуйка, де у ранковий час-пік часто стаються подібні затори, ще в березні 2019 року Житомир.info розповідав заступник міського голови Дмитро Ткачук. За його словами, про проблему в муніципалітеті знають, а тому навесні змінили циклограму даного світлофору. Проте це не вирішило питання ранкових «тянучок» на даній ділянці дороги.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2019 року дорожники почали ремонтувати трасу М-21, у бердичівському напрямку утворилася «тянучка».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: світлофор міст затор  
Матеріали по темі