Суспільство

​Майже сотня шкіл Житомирської області завершить навчання на тиждень раніше, ніж решта

20 May 2019, 18:08

На Житомирщині свято останнього дзвоника для більшості учнів шкіл області пройде у п’ятницю, 31 травня.

Про це 20 травня повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на управління освіти і науки ОДА.

«Цього року діти завершують навчання у 639 школах. За інформацією управління, більшість закладів в області завершують навчальний процес 31 травня, в тому числі і школи у м. Житомир. Ще незначна частина закладів на Житомирщині прийняли рішення провести свято останнього дзвоника 24 та 25 травня», - йдеться у повідомленні.

За даними управління освіти, цього року із навчальних закладів випускається 5962 одиннадцятикласники, у яких 23 травня - перше ЗНО з української мови та літератури. Ще 11811 дітей області завершують навчання у 9 класах. Загалом останній дзвінок пролунає для 132 549 школярів.

У прес-службі Житомирської ОДА Житомир.info уточнили, що у п’ятницю, 24 травня, завершують навчання школи у Гришковецькій, Станишівській, Народицькій та Словечанській ОТГ, Овруцькій ОТГ і районі, Брусилівській ОТГ і районі, Ємільчинській ОТГ і районі та в Олевському районі.

У суботу, 25 травня, останні дзвінки пролунають у 93 школах Житомирської області.

Нагадаємо, загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів №30 м. Житомира на Польовій підтримала еко-флешмоб вінницьких школярів під назвою «Краще дерево в землі, ніж кулька в небі».

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 році свято останнього дзвоника в житомирських школах відбудеться у п’ятницю, 31 травня. Нещодавно в ліцеї №25, розташованому на Малій Бердичівській, 18 у Житомирі, офіційно заборонили подарунки педагогам та закладу.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа випускник останній дзвоник  
Матеріали по темі