Влада

​На початку сесії Житомирської облради вручали ордени від президента Порошенка

23 May 2019, 10:21

Голова правління акціонерного товариства «Житомирський маслозавод» Петро Рудь отримав орден князя Ярослава Мудрого V ступеня, а настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору Православної церкви України, капелан Богдан Бойко – орден «За заслуги» ІІ ступеня.

Нагороди вручили на початку чергової сесії обласної ради 23 травня.

На сесії присутні 58 депутатів з 64. У роботі сесії бере участь народний депутат Юрій Павленко (фракція Опозиційного блоку). У порядку денному чергової сесії більше 100 питань, з яких 56 були опубліковані вчасно, інші винесуть на розгляд сесії під час формування порядку денного.

Нагадаємо, указ про відзначення орденами Петра Рудя та Богдана Бойка президент Петро Порошенко підписав 4 травня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, депутати зібралися на сесію після тримісячної перерви. 21 травня облрада пояснила, що громадяни можуть бути присутніми на пленарних засіданнях обласної ради за умови їх попередньої реєстрації у виконавчому апараті.

Перед сесією люди влаштували пікет через затягування створення Головинської ОТГ та забруднення паперовою фабрикою річок Случ та Хомора.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облради нагорода орден  
Матеріали по темі