Політика

​Голову житомирської обласної «Батьківщини» звинувачують у прослуховуванні телефонних розмов депутатів та однопартійців

23 May 2019, 11:00

Депутат Житомирської обласної ради від фракції ВО «Батьківщина» Володимир Кропивницький звинуватив голову обласної організації цієї партії Анжеліку Лабунську в прослуховуванні телефонних розмов.

Про це Кропивницький заявив під час виступу на сесії Житомирської облради 23 травня.

«Серед нас є депутатка, яка з легкістю отримує можливість прослуховувати розмови. Звідки у Анжеліки Лабунської з’явилися роздруківки наших розмов та білінги нашого місцезнаходження? Хто їй дав право нас прослуховувати? Ми звернулися до СБУ, і я хочу отримати публічну відповідь від керівника обласного управління Служби безпеки України. Я звертаюсь до керівника Нацполіції області – терміново розслідувати дане питання, та до регламентної комісії – розглянути питання на найближчому засіданні комісії. Я як депутат обласної ради офіційно заявляю, що виходжу з фракції ВО «Батьківщина», - сказав Володимир Кропивницький.

На його закиди відповіла присутня на сесії Анжеліка Лабунська і згадала про справу, в якій фігурує її однопартієць, депутат облради Дмитро Кропачов.

«Я буду звертатися до правоохоронних органів і просити розслідувати не тільки справу проти мене, якщо вона є, я звертаюся до прокурора щодо справи Дмитра Кропачова: скільки експертиз вам ще треба зробити, щоб поставити крапку? І є ще багато питань до прокурора, тому хотіла б сьогодні заслухати звіт прокурора області і включити до порядку денного питання Володимира Миколайовича (Кропивницького)», - сказала Анжеліка Лабунська.

Голова регламентної комісії Сидір Кізін зауважив, що озвучені факти щодо прослуховування телефонів мають ретельно розслідувати правоохоронці.

«Якщо таке можливо, то не без участі певних правоохоронців, і тоді це діло честі розслідувати й виявити такі факти, якщо вони були», - наголосив Кізін.

Нагадаємо, після першого туру президентських виборів-2019 Володимир Кропивницький вступив у відкриту конфронтацію з головою обласної парторганізації Анжелікою Лабунською, за ініціативи якої кількох активних житомирських партійців виключили з ВО «Батьківщина».

Як повідомляв Житомир.info, "батьківщинівець" Дмитро Кропачов був за кермом автомобіля Toyota Highlander, який 24 листопада близько 19.30 у селі Тетерівка Житомирського району збив на смерть 60-річну жінку. У справі про смертельне ДТП депутат проходив як свідок. 7 лютого 2019 року, коли відбувалася сесія Житомирської обласної ради, понад дві сотні активістів штурмували адмінбудівлю, вимагаючи справедливого розслідування ДТП за участі Дмитра Кропачова. 11 лютого 2019 Дмитро Кропачов уперше прокоментував у соцмережі ситуацію щодо скоєної ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лабунська Кропачов сесія облради прослуховування  
Матеріали по темі