Місто

​У Житомирі почали ремонтувати дорогу на Театральній та Київській

23 May 2019, 16:42

23 травня житомирські комунальники виконували поточний ремонт дороги на Театральній та Київській. Крім того, триває капремонт вулиці Параджанова, де замінили підрядника.

Про це та про плани щодо ремонту доріг у Житомирі повідомив мер міста Сергій Сухомлин у своєму дописі в соцмережі.

«Поки немає дощу, робимо поточний ремонт доріг. Сьогодні дві бригади КП «УАШ» працюють на Театральній і Київській. Ще одна — закриває розкопки. З переліком вулиць, де у 2019-му запланований поточний ремонт, можна ознайомитися нижче. Основну масу робіт розпочнемо в першій половині червня. Знаю, що зараз в усіх на вустах — вулиці Параджанова і Корольова. На Параджанова новий підрядник вже працює кілька днів: встановлює бордюри і відсипає тротуари. По Корольова оголосили тендер. Цього року плануємо капітально відремонтувати також Велику Бердичівську, Дачну, Кооперативну, Покровську, Київську і Західну. Після того, як КП «Водоканал» замінить комунікації на майдані Короленка, закінчимо капремонт вулиці Перемоги до Соборного майдану», - написав у дописі мера Житомира.


Нагадаємо, через ремонт на вулиці Параджанова мають обмежити рух транспорту з 24 по 26 травня.

Як повідомляв Житомир.info, весняне обстеження у квітні 2019 року показало, що дороги на 409 житомирських вулицях потребують ремонту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт асфальт УАШ дорога  
Матеріали по темі