Події

У провулку біля музею космонавтики в Житомирі невідомі підпалили хату-пустку

24 May 2019, 11:37

Надвечір 23 травня сталася пожежа у житловому будинку по провулку Наскрізний у Житомирі, що розташований неподалік музею космонавтики.

Про це Житомир.info повідомили читачі, які надіслали до редакції фото будинку одразу після пожежі.

За словами сусідів, пожежа сталася близько 19 години вечора у будинку, який належить житомирянину, проте чоловік уже кілька місяців проживає за іншою адресою, а це житло пустує. Очевидці також розповіли, що приборкувати пожежу приїхали два пожежні автомобілі.

24 травня прес-служба управління ДСНС повідомила подробиці даної пожежі.

«23 травня о 19:06 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у м. Житомир. По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику було встановлено, що з-під даху та вікон йде густий дим. Через сильну задимленість рятувальникам довелось застосовувати апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання. Будинок був повністю захаращений найрізноманітнішими речами, що суттєво ускладнювало прохідність та ліквідацію загоряння вогнеборцям. Силами бійців ДСНС о 19:18 пожежу локалізовано, а о 20:00 ліквідовано», - повідомили рятувальники.

За інформацією прес-служби У ДСНС в області, внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити кімнату загальною площею 15 кв. м.

«Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомою особою. За словами сусідів, у будинку тривалий час ніхто не проживає і поблизу нього ходить багато невідомих людей. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 10 чоловік особового складу та два пожежних автомобіля», - додали в ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня в с. Слобода-Шоломківська Овруцького району під час пожежі чоловіку, аби врятуватися, довелось вистрибнути з вікна другого поверху.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС  
Матеріали по темі