Суспільство

На День міста в Коростені був встановлений солодкий рекорд України

27 May 2019, 11:49

25 травня Коростень яскраво і багатолюдно відзначив свій День народження. Цього дня в райцентрі Житомирської області був встановлений новий рекорд України – на найбільший солодкий виріб у вигляді герба Коростеня.

Про це 27 травня інформує сайт Коростенської міської ради.

«Офіційну частину святкування розпочав виступ оркестру барабанщиць ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою». Під час свята від міського голови отримали привітання молодята, які цього дня взяли шлюб, «золоті» та «смарагдові» подружні пари. Під час святкування Дня міста було встановлено рекорд України на найбільший солодкий виріб у вигляді герба Коростеня», - йдеться у повідомленні.

Привітати Коростень з Днем народження прибули Народні депутати України Володимир Арешонков, Юрій Павленко, Сергій Пашинський, голова обласної ради Володимир Ширма, міські голови, голови райдержадміністрацій та делегації з різних куточків України.

«Протягом усього дня гості ласували морозивом, брали участь у драйвових розвагах. П’ятнашки, міні-гольф, рибалка, водяні та танцювальні батли дарували дітлахам не лише гарний настрій, а й безліч корисних і яскравих подарунків. Завершив яскравий день своєю драйвовою програмою гурт «Rumberos», - зазначається на сайті мерії.

Нагадаємо, 18 травня 20196 року під час святкування Дня міста Олевськ було встановлено рекорд України: 500 жителів міста зібрались на одній локації у древлянському вбранні

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2018 року на фестивалі дерунів у Коростені встановили одразу три рекорди України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень рекорд України День міста солодкий виріб  
Матеріали по темі