Події

Рідні розшукують 29-річного Руслана Нечипорука, який їхав через Житомир і додому не повернувся

28 May 2019, 12:14

У п’ятницю, 24 травня 2019 року, виїхав з дому і не повернувся 29-річний житель смт Городниця Новоград-Волинського району Житомирської області Руслан Нечипорук.

Про це увечері 27 травня Житомир.info повідомила його дружина Олена.

«Допоможіть знайти чоловіка! У п'ятницю 24 травня поїхав з дому (смт Городниця) о 13:00, прямував до міста Козятин Вінницької області. Їхати мав через Новоград-Волинський, Житомир, Бердичів. До сьогоднішнього дня на місце не прибув. Останній раз вийшов на зв'язок у Житомирі. Звати Нечипорук Руслан Русланович, 22.06.1989 р. н., 29 років. Був одягнений в темно-сині джинси і світло-сіру футболку, чорно-білі кросівки. Мав при собі сіро-голубу сумку-бананку. Ріст 180 см, худої статури. Фото додаю. Можливо, хтось бачив», - написала дружина на фейсбук-сторінку Житомир.info.

28 травня у коментарі журналістам Олена розповіла, що Руслан їхав у Козятин до батьків. У неділю, 26 травня, подзвонив їй з житомирського автовокзалу.

«Сказав, що немає грошей, попросив скинути на карту. Я перекинула. Учора їздила в Житомир, на автовокзал, ми переглянули записи відеокамер на вулиці. Руслан дійсно був там, підходив до банкомата, знімав гроші. Потім довго ходив по платформі, до туалету. На автобус він не сів – пішов у бік міста і пропав. У нас донька 2 роки 8 місяців», - розповіла Олена і додала: сьогодні, 28 травня, у Новоград-Волинському відділі поліції вона написала заяву про зникнення чоловіка.

Оновлення: 29-річний житель смт Городниця Новоград-Волинського району Житомирської області Руслан Нечипорук, який не виходив на зв'язок з 26 травня 2019 року, 30 травня сам повернувся додому.

Нагадаємо, у квітні 2019 в Житомирі розшукували 89-річного Володимира Поліщука, який має проблеми з пам'яттю.

Як повідомляв Житомир.info, у лікарні на Тернопільщині 5 місяців перебував чоловік з Житомирської області, який втратив пам’ять після падіння на вулиці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення Руслан Нечипорук  
Матеріали по темі