Економіка

За три роки у Бердичеві ветлікарня недоотримала більше 200 тис. грн через безкоштовно надані послуги, – аудитори

29 May 2019, 10:34

Житомирські аудитори виявили порушень на суму майже 203 тис. грн у Бердичівській районній державній лікарні ветеринарної медицини. Контролем охоплено діяльність лікарні за 2015 – 2018 роки.

Про це 29 травня інформує прес-служба управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Фахівці управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області під час ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Бердичівської районної державної лікарні ветеринарної медицини виявили порушення, що призвели до втрат, на суму майже 203 тис. грн. Контролем охоплено діяльність лікарні за 2015 – 2018 роки», - йдеться у повідомленні.

Аудитори з’ясували, що через безоплатно надані ветеринарні послуги, які надаються на платній основі, лікарня недоотримала фінансових ресурсів на суму майже 201 тис. грн.

«Окрім того, виявлено порушення з оплати праці, що разом із нарахуваннями призвело до зайвих втрат на суму 2 тис. грн. Під час контрольного заходу встановлено й інші фінансові порушення. Наразі, завдяки вжитим аудиторами заходам виявлені порушення відшкодовані у повному обсязі. За недотримання законодавства з фінансових питань 2 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності», - розповіли у прес-службі.

Як повідомляв Житомир.info, під час ревізії міської державної лікарні ветеринарної медицини в Житомирі за період з 01.01.2015 по 31.12.2018 аудитори виявили порушення, що призвели до недоотримання та втрат фінансових ресурсів, на загальну суму 478,8 тис грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів ветлікарня аудитори перевірка ревізія  
Матеріали по темі