Влада

Прокуратура саботує суд щодо аварії, в якій загинула житомирська актриса Марина Поплавська, - адвокати

29 May 2019, 11:11

Прокуратура саботує суд по дорожньо-транспортній пригоді, в якій загинула житомирська актриса Марина Поплавська.

Про це в соцмережі 28 травня заявило адвокатське об’єднання «Адвокат Черезов і партнери».

«Сьогодні (29 травня) в Києво-Святошинському суді Київської області мало відбутися судове засідання, в якому суд мав приступити до розгляду звинувачення по суті щодо водія, якого звинувачують у скоєнні ДТП, в результаті якої загинула актриса Дизель-Шоу Поплавська М.Ф. Однак, представник прокуратури Київської області в черговий раз на судове засідання не з'явився. Це п'яте засідання, яке зриває так звана сторона звинувачення», - інформує адвокатське об’єднання і додає: представники потерпілих вживуть усіх заходів для залучення прокурора до дисциплінарної відповідальності.

Нагадаємо, актори «Дизель-шоу» 20 жовтня 2018 року потрапили в ДТП в Київській області: автобус, в якому вони їхали, зіткнувся з вантажівкою, Марина Поплавська загинула. Того ж дня на майдані Корольова, біля знаку «Я люблю Житомир», облаштували куточок пам’яті гумористки. 21 жовтня з Поплавською прощалися у Києві, 22 жовтня – в рідному Житомирі. У листопаді 2018 році акторці присвоїли звання «Почесний громадянин міста Житомира». У цей же день колеги Марини Поплавської запропонували встановити у Житомирі інсталяцію, присвячену пам’яті актриси.

Як повідомляв Житомир.info, 22 жовтня 2018 року Шевченківський районний суд міста Києва обрав цілодобовий домашній арешт мірою запобіжного заходу водієві автобуса, який підозрюється у вчиненні смертельного ДТП. У січні 2019 поліція Київської області закінчила розслідування загибелі акторки «Дизель Шоу» Марини Поплавської та передала матеріали справи до Генпрокуратури. В лютому 2019 року у кримінальному провадженні щодо ДТП завершили розслідування та довели вину підозрюваного – водія, який не впорався з керуванням. Водієві загрожує від 3 до 8 років за ґратами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Поплавська суд адвокат  
Матеріали по темі