Місто

За 23 млн грн в Житомирі збираються капітально відремонтувати частину Великої Бердичівської

3 June 2019, 17:13

Управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА проводить тендер на капітальний ремонт дороги по вулиці Велика Бердичівська у Житомирі.

Про це 3 червня повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на начальника управління Романа Крисюка.

«Зараз проходять тендерні процедури. Наразі підрядні організації подають пропозиції, а 11 червня буде проведений аукціон. Плануємо відремонтувати ділянку від майдану Соборного до Старого бульвару», – сказав Роман Крисюк.

Очікувана вартість ремонту, яка вказана на сайті публічних закупівель Prozorro – 23 млн 142,195 тис. грн. Кошти на ремонт виділяються із Державного дорожнього фонду, - зазначає ОДА.

В оголошенні вказано, що капремонт Великої Бердичівської має завершитися 1 грудня 2019 року. У техзавданні зазначені такі види робіт, як ремонт колодязів побутової каналізації та водопроводу, ремонт зливової каналізації, прокладання трубопроводів, каналізації діаметром 1 м, зливових та дощеприймальних колодязів, посилення дорожнього одягу (одно- або багатошарова конструкція проїзної частини автомобільної дороги, яка сприймає навантаження від транспортних засобів і передає його на ґрунт земляного полотна, - ДБН), заміна дорожнього одягу та одягу на тротуарах (в місцях розбирання асфальтобетонного покриття), установка тимчасових і постійних дорожніх знаків, розмітка проїзної частини, а також перенос тролейбусних ліній на період будівництва.

Нагадаємо, у березні 2019 управління капітального будівництва Житомирської міської ради замовило проектні та вишукувальні роботи по капітального ремонту частини вулиці Великої Бердичівської.

Як повідомляв Житомир.info, капітальний ремонт вулиці Великої Бердичівської від Соборного майдану до Старого бульвару міститься в переліку об’єктів, які збираються відремонтувати за кошти з обласного дорожнього фонду. За словами начальника управління комунального господарства Житомирської міськради Олександра Марцуна, на ремонт п’яти вулиць у Житомирі дорожній фонд ОДА збирається виділити 83 млн грн.

22 лютого 2019 року виконком затвердив перелік з 9 доріг у Житомирі, які збираються капітально відремонтувати у поточному році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт Велика Бердичівська тендер  
Матеріали по темі