Політика

Атракціони, солодощі, казкові герої: дитяче свято від Фонду Родини Розенблат у ЖК «Фаворит»

3 June 2019, 17:51

До Міжнародного дня захисту дітей Фонд Родини Розенблат влаштував справжнє свято для маленьких житомирян. Сюди прийшли мешканці мікрорайону Польова, підопічні низки громадських організацій, діти з інвалідністю. Серед розваг – танці, конкурси, шоу від аніматорів, атракціони та солодощі. Фонд родини Розенблат проводить цей захід впродовж 5 років поспіль.

«Коли є радість на очах у дітей, то ми, батьки, завжди радіємо, адже для того і працюємо. Ми робимо все, аби у нас завжди панувало свято в душі і були радісні очі у наших дітей. Сьогодні я від щирого серця вас вітаю! Я думаю, що у нас буде така традиція – робити свято у нашому житловому комплексі, аби кожен з нас відчував, що ми велика, єдина родина, яка зроблена для того, щоб дарувати радість і любов один одному», – каже засновник Фонду родини Розенблат Борислав Розенблат.


Малеча та їхні батьки не приховують свого захоплення. Останні відзначають якісну організацію та велике різноманіття розваг для дітей.

«Свято чудове, дітям дуже весело та цікаво. Вони у захваті, і батьки теж», - ділиться Вікторія.

«Чудове свято, ми дуже задоволені, на батуті вже пострибали, дітки граються. Ми були в тому році, вирішили цього року також прийти. Нам все подобається», - розповідає інша мешканка житлового комплексу Вікторія.

Близько двохсот дітлахів прийшли на свято. Поки одні грають з казковими героями, інші стрибають на батутах, катаються на дитячому трамваї або ж смакують солодкою ватою та морозивом.

«Свято мені дуже подобається, багато дітей. Сьогодні ми граємо в лімбо, бігаємо, стрибаємо, танцюємо», - ділиться своїми враженнями Михайло.

«Повторюємо за аніматорами різні рухи, хороші емоції, адже весело сьогодні. Мені свято також подобається», - додає Анжеліна.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат Фонд родини Розенблат  
Матеріали по темі