Політика

НАЗК не виявило порушень та ознак незаконного збагачення у декларації Развадовського – нардепа від Житомирської області

7 June 2019, 13:33

На засіданні 31 травня Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило рішення про результати повної перевірки 59-ти декларацій. Серед цих декларацій є подані народними депутатами України, суддями, мерами.

Про це 4 червня повідомила прес-служба НАЗК.

«Перевірки 32-х із цих декларацій були розпочаті за результатами відбору системою ЛАК. Перевірки 15-ти декларацій – за повідомленнями від громадських організацій та викривача: наведені громадськими організаціями факти щодо 12 декларацій не підтвердились. Перевірки 3-х декларацій були розпочаті за повідомленнями від Генеральної прокуратури, а також 9-ти декларацій – на підставі ст. 50 Закону України «Про запобігання корупції», - йдеться у повідомленні.

На засіданні, зокрема, було прийняте рішення про результат перевірки декларації за 2016 рік, поданої Развадовським Віктором Йосиповичем, народним депутатом України.

Згодом на сайті НАЗК оприлюднили повний текст рішення про результати перевірки декларації нардепа від Житомирської області Віктора Развадовського.




Скріншоти з рішення НАЗК від 31.05.2019

За результатами перевірки НАЗК вирішило, що ознак правопорушень немає, а народний депутат Віктор Развадовський може подати декларацію за 2016 рік з виправленими даними.

dek-raz

Нагадаємо, 11 лютого 2019 року Національне агентство з питань запобігання корупції вирішило провести перевірку декларації народного депутата Віктора Развадовського за 2016 рік.

Як повідомляв Житомир.info, народний депутат від Житомирської області Віктор Развадовський, обраний по Чуднівському округу №67, у 2018 році подарував одну зі своїх квартир у Києві, двічі купував та продавав автомобілі й заробив 7,5 млн грн на продажу нерухомості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: НАЗК декларація Развадовський нардеп  
Матеріали по темі