Місто

Конкурси, подарунки, фестиваль фарб та святковий концерт: «Житомирська політехніка» відзначає 59-й день народження

7 June 2019, 17:50

Державний університет «Житомирська політехніка» відзначає 59-й день народження. З нагоди свята для викладачів, студентів та гостів навчального закладу підготували концертну програму, фотозони, конкурси, змагання та традиційний фестиваль фарб. Розпочали святкові заходи зі студентського олімпу, на якому грамотами і преміями нагородили переможців та номінантів наукових, спортивних, творчих змагань та конкурсів.

За 59 років університет має на своєму рахунку чимало досягнень. Про найголовніші здобутки за останні роки розповідає ректор «Житомирської політехніки» Віктор Євдокимов.

«Для нас цей рік особливий, адже ми змінили статус університету і назву нашого закладу вищої освіти. Якщо говорити про наші останні здобутки, то за два роки ми відкрили 15 нових напрямів підготовки. Ми дуже пишаємося, що сьогодні в університеті говоримо про професії майбутнього, такі як штучний інтелект, штучний зір, кібербезпека, кіберзлочини. Крім цього в університеті дуже багато міжнародних проектів і міжнародних програм, які дозволяють університету також розвиватися», – каже ректор Державного університету «Житомирська політехніка» Віктор Євдокимов.


А ось про те, як змінювалось студентське життя та яке воно у Житомирській політехніці зараз, діляться студенти вишу.

«Спочатку я був студентським деканом одного з факультетів, в тому році я був студентським ректором університету. Якщо говорити про студентське життя в нашому університеті, то це максимальне різнобарв'я життя студента. У нас не тільки співи та танці, як у багатьох університетах, у нас є і сценічне, і спортивне фехтування, театральна студія, з якою ми їздимо на різні фестивалі. Також ми намагаємось зробити так, щоб студенти тут відпочивали. Наша основна задача, як університету, так і самоврядування, щоб студентське життя було різнобарвним і кожен в кінці сказав: вау, це були найкрутіші чотири роки у моєму житті», – розповідає Іван Новосьолов.

«Мені подобаються наші викладачі, декан, ректор. Вони молодці та стараються, все роблять для цього, тому я хочу привітати наш університет, він заслуговує такого свята. Я дійсно щаслива, що вступила сюди», – ділиться студентка Тетяна Штилюк.

«Він креативний, і я можу сказати, як студентка 5-го курсу, що з роками університет тільки покращується. У нас постійно покращується обладнання для студентів, дуже багато гуртків і, звичайно, наша Житомирська політехніка – найкраща», – додає Марина Полева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирська політехніка університет  
Матеріали по темі