Події

Неподалік Житнього ринку в Житомирі чоловік розбив скло у чужому Renault задля крадіжки

15 June 2019, 14:24

14 червня у Житомирі поліцейські затримали автокрадія одразу після вчинення ним злочину.

Про це 15 червня повідомила прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Близько півдня до поліції звернувся житель обласного центру з повідомленням про те, що хтось розбив бокове скло вікна дверцят його автомобіля Renault і викрав із салону мобільний телефон. Під час з’ясування обставин поліцейські встановили, що автівка була припаркована у дворі будинку, де проживає її власник. У прес-службі ГУ Нацполіції Житомир.info уточнили, що події відбувалися в районі Житнього ринку.

«У результаті першочергових заходів оперативники кримінального підрозділу Житомирського відділу поліції за обґрунтованою підозрою у причетності до крадіжки затримали 31-річного житомирянина. Раніше чоловік уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні протиправні діяння. Під час поверхневого огляду у нього вилучили специфічні інструменти, які могли використовуватись для проникнення у приміщення або автомобілі, а також викрадений мобільник з Renault», – йдеться у повідомленні поліції.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) ККУ. Чоловіка перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень. Наразі його викрито у вчиненні крадіжки інструментів з автомобіля у м. Бердичеві.

За чинним кримінальним законодавством підозрюваному може загрожувати покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

Нагадаємо, 10 травня 2019 року на вулиці Хлібній у Житомирі патрульні затримали чоловіка, який копирсався у чужому автомобілі. Той пояснив, що сів у відкрите авто, щоб попити кави.

Як повідомляв Житомир.info, 28 грудня 2019 року власник ВАЗа, припаркованого на Житньому ринку в Житомирі, помітив чоловіка, який намагався витягнути магнітолу та реєстратор з його авто. Він разом з перехожими не дав злодієві втекти та викликав поліцію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автозлодій крадій злодій крадіжка  
Матеріали по темі