Події

У Бердичеві горів будинок на 14 квартир, а в Коростені палали сараї

16 June 2019, 12:43

У місті Бердичів Житомирської області сталася пожежа в одноповерховому будинку на 14 квартир.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України в Житомирській області.

14 червня, о 19:48, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в Бердичеві.

«На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться на горищі одноповерхової будівлі барачного типу на 14 квартир. Вогонь встиг частково охопити покрівлю будівлі і швидко розповсюджувався. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити на допомогу додаткові сили та засоби. Зусиллями трьох відділень рятувальників о 20:36 пожежу було локалізовано та о 21:30 – ліквідовано. Вогнем знищено 6 кв. м покрівлі та ще 50 кв. м – пошкоджено», – йдеться у повідомленні.

На щастя, як інформують рятувальники, загиблих і травмованих внаслідок пожежі немає. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС всі житлові приміщення залишилися неушкодженими вогнем. Загалом до ліквідації загоряння залучалося 11 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Попередня причина пожежі – коротке замикання в електромережі. Остаточні обставини надзвичайної події встановлюють фахівці.

А КОРОСТЕНЬ today у Facebook повідомляє про масштабне загоряння сараїв у місті. Господарські приміщення були під одним дахом.

«15.06. Рятувальники ліквідували масштабне загорання сараїв під одним дахом на площі 300 кв. м. в районі кафе «Новинка». На пожежу було задіяно 4 пожежних автомобілі та більше 10 чоловік особового склад», – йдеться у дописі, ілюстрованому фотографіями, на яких – суцільне згарище.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч на 9 червня 2019 року в Житомирі сталася пожежа у підсобному приміщенні ТОВ «Золотий коровай». Будівля вигоріла повністю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Бердичів Коростень  
Матеріали по темі