Події

У Житомирській області​​ 18-річний мопедист в’їхав у паркан і потрапив до реанімації

17 June 2019, 12:32

У місті Коростень Житомирської області 18-річний водій мопеда в’їхав у паркан і з травмами голови потрапив до реанімації.

Про це 17 червня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до Коростенського відділу поліції 16 липня о 5.45 ранку. За словами місцевої жительки, водій мопеда зіштовхнувся парканом та потребує медичної допомоги. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції», - інформує поліція.

Попередньо, водій мопеда Delta, 18-річний житель Коростеня, рухаючись вулицею міста, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на паркан приватного домоволодіння. У результаті ДТП керманич отримав травми голови та був ушпиталений до реанімаційного відділення.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Поліція закликає водіїв двоколісних транспортних засобів дотримуватись правил дорожнього руху, не виконувати ризикованих маневрів та використовувати захисні шоломи.

Нагадаємо, 12 червня 2019 на Музикалці у Житомирі мотоцикл влетів у легковик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мопед мопедист Delta поліція  
Матеріали по темі