Місто

​Мер Житомира виклав відеопроект майбутнього Палацу спорту, який зведуть в парку на місці недобудованого гастрольного театру

17 June 2019, 13:00

Житомирський міський голова Сергій Сухолин показав, який вигляд може мати майбутній Палац спорту на Старому бульварі у Житомирі.

Візуалізацію «Спорт Арени» 17 червня мер виклав на своїй сторінці у соцмережі.

«Ось візуалізація проекту майбутнього Палацу спорту на Старому бульварі у Житомирі. Сподіваюся, тут дерев і зелені достатньо», - написав міський голова.

Нагадаємо, Палац спорту на 3000 місць планують побудувати на місці недобудованого гастрольного театру, поряд із житомирським парком культури та відпочинку, де спочатку збиралися зводити багатоповерхівку. 2 травня 2019 року заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе оприлюднив ескізний проект майбутнього житомирського Палацу спорту, після чого мер Житомира вийшов у прямий ефір. 14 травня 2019 Сергій Сухомлин презентував концепцію проекту Палацу спорту в міністерстві молоді та спорту України.

Як повідомляв Житомир.info, 15 квітня 2019 року управління капітального будівництва Житомирської міської ради за 1,5 млн грн замовило проект будівництва Палацу спорту на Старому бульварі у Житомирі. Проект виконує ТОВ «Сервісний центр нерухомості» - житомирська фірма, яка спеціалізується на здійсненні діяльності у сфері архітектури. 24 квітня 2019 року на сесії Житомирської міської ради мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, про очікування отримати в поточному році з державного бюджету 50-60 мільйонів гривень на початок будівництва. 25 квітня проект будівництва Палацу спорту відправили на експертизу, яка коштує майже 300 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Палац спорту Сухомлин  
Матеріали по темі