Місто

Компанія молодиків обмалювала «балоном» стіни приватної медичної клініки в Житомирі

17 June 2019, 19:41

У ніч на 17 червня компанія молодих людей обмалювала стіни медичного центру «Відновлення» на вулиці Любарській у Житомирі.

Відео з камер спостереження в соцмережі виклав директор клініки Олег Нікітенко. На ньому видно, як близько п’яти молодих людей спілкуються, палять, а затим троє з них, діставши щось із сумок та рюкзаків, по черзі підходять до будівлі Центру.

У коментарі Житомир.info директор клініки зазначив, що подія трапилася опівночі 17 червня.

«Це сталося близько 23.45. Компанія молодиків, 18-20 років, після розпиття спиртних напоїв вирішила «побавитися», обмалювавши з балонів фасад дерматологічного відділення нашого медичного центру. Тобто, балони в них були із собою. Ці написи близько 7-ї ранку побачила прибиральниця, прийшовши на роботу. Звісно, ми написали заяву до поліції про пошкодження зовнішніх стін», - розповів Олег Нікітенко.

З його слів, у вандалів, які обмалювали банк на Театральній, схожий «почерк», тому у медклініці зацікавлені, аби молодиків упізнали якнайшвидше і вони понесли заслужене покарання.


Нагадаємо, наприкінці 2018 року в Житомирі зафарбовували написи з рекламою наркосайтів, розміщені на будинках та парканах.

Як повідомляв Житомир.info, «філософські» написи на фасадах житомирських будинків межують з вандалізмом. Написи-2018 дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: напис вандал балон клініка медичний центр  
Матеріали по темі