Події

​Житомирян просять опізнати ноутбук, який на Київському шосе при затриманні викинув чоловік

20 June 2019, 10:30

У ніч на 20 червня на Київському шосе у Житомирській області патрульні поліцейські помітили підозрілих чоловіків, один з яких викинув сумку з ноутбуком та почав тікати.

Про це 20 червня на своїй сторінці у соцмережі повідомила патрульна поліція Житомирської області.

«Придивіться, можливо патрульні поліцейські виявили у невідомих чоловіків саме ваш ноутбук. 20 червня, близько 2-ї години ночі, під час патрулювання вулиці Київське Шосе, інспектори помітили двох чоловіків, котрі поводили себе підозріло. Коли громадяни побачили автомобіль поліції, один з них кинув сумку, що була схожа на чохол для ноутбука, та почав тікати. Патрульні поліцейські наздогнали чоловіка та під час огляду сумки, котру останній викинув, виявили в середині ноутбук марки HP. Походження ноутбука та чому він його викинув, громадянин пояснити не міг, плутався в поясненнях. Раніше даний громадянин вже притягався до кримінальної відповідальності. Для з'ясування всіх обставин на місце події патрульні поліцейські викликали працівників слідчо-оперативної групи», - йдеться в дописі патрульної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2019 року в Житомирі на «гарячому» затримали двох братів-близнюків, які причетні до десятка крадіжок з чужих помешкань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка поліція затримання ноутбук Київське шосе 
Матеріали по темі