Події

​Старенького житомирянина, якого розшукували у квітні, знайшли мертвим біля цвинтаря

21 June 2019, 16:47

89-річного житомирянина Володимира Поліщука, якого розшукували з середини квітня 2019 року, знайшли мертвим.

Про це 21 червня Житомир.info повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

12 квітня о 14.00 він вийшов з квартири по вулиці Грушевського в Житомирі і не повернувся. Мав проблеми з пам’яттю. Розшукали старенького ще в травні.

«1 травня 2019 року до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення у селі Тетерівка (Житомирський район, - ред.), неподалік місцевого кладовища, тіла чоловіка без видимих тілесних ушкоджень. Згодом було встановлено, що померлий - житомирянин 1930 р. н., який від середини квітня перебував у розшуку як безвісно зниклий. Інформації про те, від чого настала смерть чоловіка, поки немає», - розповіла Житомир.info 21 червня старший інспектор ГУНП у Житомирській області Ольга Номерчук.

Нагадаємо, 12 квітня 2019 Володимир Олікович Поліщук вийшов по хліб і зник.

80-річного естонця Вене Сімо Арнольдовича й досі розшукують. Дідусь у період з 16 по 17 червня 2019 вийшов з дому, що в садовому товаристві «Ластівка» Бобровського масиву Житомирського району, і досі не повернувся. Чоловік страждає на розлади пам’яті, не володіє українською мовою та погано розмовляє російською. Пишуть, що він поривався їхати на батьківщину до Естонії.

Як повідомляв Житомир.info, 11 квітня 2019 року в ГУ Нацполіції у Тернопільській області інформували, що у лікарні в райцентрі Бережани понад 5 місяців перебував чоловік, котрий втратив пам’ять і не зміг пригадати, хто він та звідки. Як виявилося, чоловік є жителем села Андрушки Попільнянського району Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення Поліщук Вене  
Матеріали по темі