Політика

Зміни у кожен двір: на Шевченка, 24 з’явився дитячий майданчик від Фонду родини Розенблат

26 June 2019, 18:41

«Просили хоча б пісочницю, а зараз маємо цілий дитячий майданчик. Це просто неймовірно, навіть подумати не могли, що на наше прохання взагалі відгукнуться, а тут все ще й так оперативно зробили. Діти у захваті, але це свято і для них, і для нас», - говорить житомирянка Оксана, яка мешкає у будинку за адресою вул.Шевченка, 24.

Саме там 21 червня урочисто презентували черговий дитячий майданчик, які у Житомирі вже кілька років поспіль встановлює Фонд родини Розенблат.

Різнокольорові повітряні кульки, мильні бульбашки, веселі пісні, аніматори та ігри: все це стало доповненням до дитячого свята з нагоди відкриття майданчика.


Батьки кажуть, що давно приглядалися до території у дворі, де були занедбані гойдалки, і думали, яким чином покращити відпочинок і дозвілля своїх дітей. До ініціативної групи приєдналися представники сусідніх будинків – Шевченка, 24-А та Святослава Ріхтера, 44. Вирішили звернутися до Фонду родини Розенблат.

«Ми живемо разом вже багато років, але до цього, як виявилося, не було такої справи, щоб об’єднала і згуртувала всіх,– продовжує Оксана. – Як бачите, всі конструкції на місці і діти вже активно їх освоюють. Нам і діткам дуже пощастило, що є такі благодійники».

Своїм прикладом мешканці трьох будинків продемонстрували, що будь-яка ідея має право на реалізацію, а тим більше, коли всі старання заради власних дітей.

«Для того, щоб змінювати своє життя і життя тих, хто поряд, не треба чекати доброго чарівника, а діяти самим, робити все, щоб були відчутні зміни, - говорить засновник Фонду родини Розенблат Борислав Розенблат. – Моє завдання просте – підтримати ініціативу, допомогти, а особливо, коли мова йде про мешканців ОСББ. Вони вже зробили перший крок до самостійності, не побоялися відповідальності, тому ми маємо показати їм, що на цьому шляху вони не одні.

Фонд родини Розенблат впроваджу програму «Щасливе дитинство», завдяки якій в Житомирі вже встановлено понад 35 майданчиків. Наша мета – сучасна ігрова зона у кожному дворі. Рухаємося в цьому напрямку і робимо добрі справи для людей. Дитинство має бути яскравим і радісним, тож нехай на цих майданчиках малюки знаходять собі друзів, товаришують, веселяться. Працюємо разом: зміни у кожен двір», - говорить Борислав Розенблат.

Прес-служба Фонду родини Розенблат

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі