Події

У селі Житомирської області 15-річний мопедист збив двох дівчат-пішоходів

29 June 2019, 10:09

27 червня у с. Червоній Волоці Лугинського району Житомирської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мопеда та пішоходів. Попередньо встановлено, що керманич двоколісника не впорався з керуванням.

Про це 28 червня поінформувала прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

Пригода сталася на одній з вулиць села близько 22.30. 15-річний водій мопеда наїхав на двох дівчат-пішоходів, 2010 та 2007 років народження.

«У результаті усі учасники отримали травми різного ступеня тяжкості: за попередніми відомостями, керманич - забої та садна голови і рук, старша з дівчат – переломи передпліччя та ноги, менша – садна обличчя та рвані рани ноги», - йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування усіх обставин.

Як повідомляв Житомир.info, 16 червня 2019 року в місті Коростень Житомирської області 18-річний водій мопеда в’їхав у паркан і з травмами голови потрапив до реанімації.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лугинський район поліція ДТП мопед  
Матеріали по темі